Lust
Laat je verleiden door onze gerechten en diners.
Laat ons voor jou en je gasten zorgen. Wees altijd
gretig naar meer. Geef je over aan Lust.
Laat je verleiden door onze gerechten en diners.
Laat ons voor jou en je gasten zorgen. Wees altijd
gretig naar meer. Geef je over aan Lust.
Steak tartaar, anjovis, jalapeño
Grof gedraaide Ossenhaas met krokante aardappel en jalapeñocrème. 18
Soep van de dag
Met oude kaas desem broodje. 7
Burrata, pesto
Romige burrata met pesto, Hollandse cherrytomaat en zoetzuurtjes. 13
Gerookte zalm, mierikswortel, zuurdesem
Huisgerookte zalm met mierikswortelcrème en toast van zuurdesembrood 16.50
Koningszwam, beukenzwam, ponzu
Gebakken koningszwam met brioche toast en kastanje champignon / ponzu mayonaise 15
Carpaccio XL, truffelmayonaise
Dun gesneden Hollands rundvlees met truffelmayonaise, lavasolie, Gruyère kaas en toast van zuurdesembrood. 17.50
Krokante ui, groene pepermayonaise
Gepekelde ui, gebakken een krokant jasje. 12
Ossenhaas Lust
Nu al "The Classic" met brioche, gebakken paddenstoelen en madeirajus. 45
Zeebaars, Ponzu boter
Hele zeebaars met rozemarijn en ponzu boter. 32
Flat iron steak, surf & turf
Hollandse bavette met gebakken en gepelde gamba's, pepersaus en groentjes. 38
Geniet jij ook stiekem van meerdere hapjes en lekker eten?
Dan past het verrassingsmenu helemaal bij jou.
Ons verrassingsmenu is om je vingers bij af te likken, zo heerlijk en vers samengesteld door Chef Chiel.
3 Gangen 49.50
4 Gangen 55
5 Gangen 60
Ossenhaas, rode port jus
Sous-vide gegaarde graan gevoerde Ossenhaas, rode port jus. 32.50
Zeeuwse mosselen, witte wijn
Hangcultuur, gekookt, met huisgemaakte ravigotte en cocktailsaus, frietjes en koolsalade. 24
Flat Iron Steak, pepersaus
Het allermooiste stukje bavette van Hollandse bodem. 32.50
Tomaten Orzo (vega)
Groene asperge, burrata, basilicum en tomaat. 25.50
Gamba, Orzo
Gepelde gamba's met Orzo, ponzu, basilicum en tomaat. 24
Frites & mayonaise 5.50 Koolsalade, vinegar & mosterd. 4.50
Dame Blanche
Wittechocolade ijs met advocaat en warme melkchocolade saus. 10
Cheesecake, roodfruit
Romige cheesecake met roodfruit en pistache crumble. 10
Crème brullee, lava cake
Met vers gedraaid bramenijs. 10
Chiel's kaas smaken
Zacht, mild, hard, pittig (blauw ader). 15
Geef je voorkeur aan, of laat het over aan Chiel.